Ana Tavčar Pirkovič v čudovitih sandalih, ki bi jih imele številne, v njih je plenila vse poglede

11. 8. 2022
Deli
Ana Tavčar Pirkovič v čudovitih sandalih, ki bi jih imele številne, v njih je plenila vse poglede (foto: ZEN)
ZEN

Elegantne in nagajive hkrati ... Le katera jih ne bi hotela?

Ana Tavčar Pirkovič navdušuje s svojo modno izbiro - vedno zna kombinirati modne kose in izbrati prave čevlje, ki odlično dopolnijo njene stajlinge. Je med damami, ki jim hoja v visokih petkah ne predstavlja nobene težave. V takih elegantnih čevljih so njene noge videti še bolj vitke in daljše, njen korak pa je prožen in živahen.

Kakšna postava! Lorella Flego v vijoličnih kopalkah jemlje dih in obrača glave, res je lahko ponosna nase

Tokrat je navdušila z malce nevsakdanjimi sandalčki, ki so hkrati elegantni in nagajivi. Imajo zelo visoko peto in pašček okrog gležnja, sprednji del pa je okrašen s puhastim perjem. Zraven je oblekla krajše, temno modro krilo, in lepo, svetlo modro bluzo s pisanim potiskom.

Končni vtis takega stajlinga je čista desetka in res je posnemanja vreden. Sandali, ki jih nosi, bodo tudi v naslednjih sezonah modni, tako da si je vredno nabaviti podobne (še posebej v času, ko trgovci ponujajo tovrstne izdelke po znižanih cenah).

Ana dobro ve, da je kakovost tista, ki se na dolgi rok najbolj obrestuje - in tega se drži tudi pri oblačilih in obuvalih. Pozorna je na materiale, iz katerih so stvari, ki jih izbere zase, narejene, saj je kakovost zagotovilo za to, da bodo obleke in čevlji dolgo ostali ohranjeni..

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk