Ana Tavčar Pirkovič v kombinaciji, ki vas bo pustila brez besed: Njen vitek pas je prišel še bolj do izraza

Ana Tavčar Pirkovič v kombinaciji, ki vas bo pustila brez besed: Njen vitek pas je prišel še bolj do izraza (foto: Moj Fokus Lifestyle za AstraVita) Moj Fokus Lifestyle za AstraVita
26. 6. 2020

Lepa televizijska voditeljica vedno znova dokazuje, da je res izjemna dama.

Vsakič, ko se pojavi na malem zaslonu, naravnost očara svoje zveste gledalce, ki jo občudujejo v oblačilih kroja, ki je kot nalašč za njeno postavo.

Tokrat je nosila srednje dolgo modno plisirano krilo, radovednim očem pa ni ušlo, da ima izjemno vitek pas. Tudi njeni sledilci na družbenem omrežju so se odzvali z velikim navdušenjem in ji namenili številne lepe besede.

Krilo je nadvse posrečeno kombinirala z elegantimi čevlji v sorodni barvi in na pol prosojno belo srajčko brez rokavov, skozi katero se je diskretno videl nedrček.

Piko na i pa je zagotovo dodal pas, ki je bil nevpadljiv, a efekten. Upamo, da nas bo Ana še dolgo razveseljevala s svojim dovršenim nastopom in čudovitim videzom!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jutranja kava (s posebnim posvetilom - hvala draga draga @ninuska_jas 💗 & @karmendrobnic ) v oblekah, ki izvabijo nasmeh @miss.birk 💗 @oddaja_dobrojutro

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on