Ana Tavčar Pirkovič v kopalkah pokazala svoj bujni dekolte: Morje ji očitno nadvse godi

Ana Tavčar Pirkovič v kopalkah pokazala svoj bujni dekolte: Morje ji očitno nadvse godi (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
17. 8. 2020

Nekateri so svoje počitnice že zaključili, drugi pa drugo polovico poletja še izkoriščajo za nabiranje prepotrebne energije.

Med slednjimi je tudi priljubljena voditeljica Ana Tavčar Pirkovič, ki se še nastavlja toplim sončnim žarkom nekje ob morju, saj jo lahko občudujemo na fotografijah, ki jih je delila s svojimi sledilci. Oblečene ima kopalke s čudovitim vzorcem, ki še poudarijo njen bujni dekolte. Ana je videti res sproščeno.

Ob sliki je v angleščini zapisala, da bi rada odkorakala od svojih misli, a da ne najde izhoda - verjetno je s tem samo hotela povedati, da bi si rada čim bolj spočila, tudi od misli, ki se ji porajajo. Eden od njenih sledilcev ji je na to hudomušno odgovoril, da je izhod tam, kamor se odpravi srce, in da mu misli morajo samo slediti.

Upamo, da je Ana sledila svojemu srcu in da si bo med počitnicami napolnila baterije za prihajajoče projekte, ki jo čakajo v delovni jeseni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I would go out of my mind but I can’t find the exit. . . . #reflections

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on