Ana Tavčar Pirkovič v obleki, ki jemlje sapo, pogledu nanjo se je res nemogoče upreti

Ana Tavčar Pirkovič v obleki, ki jemlje sapo, pogledu nanjo se je res nemogoče upreti (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
28. 7. 2022

Neverjetno lepa kreacija, v kateri je svetlolaska videti fantastično - pri tem pa ima veliko opraviti barva obleke.

Ana Tavčar Pirkovič obožuje lahke, sproščene in lepo krojene obleke, ki poudarijo njeno vitko postavo. A zdaj je izbrala kreacijo, v kateri je res prekosila samo sebe. Če smo jo doslej videvali v elegantnih večernih opravah strogih linij, je to nekaj povsem drugega. Ležerna, sproščena, a še vedno dovolj elegantna, da je primerna za kakšno bolj formalno večerno priložnost.

Titova vnukinja je res totalno HUDA, takole se je postavila pred objektiv in takoj osvojila srca številnih!

Gre za obleko živo rdeče barve, ki svetlolasko, kakršna je Ana, resnično poživi. Naša voditeljica to dobro ve, saj je v komentarju ob sliki to dala do znanja. V angleščini je zapisala: "Če si otožen, izberi rdečo." To je barva, ki kar izžareva toplo, strastno in vročo energijo. Že pogled na njo nas poživi in napolni s pozitivnim nabojem.

Globok izrez je le pika na i. Ana tokrat ni izbrala vpadljivega nakita, saj se dobro zaveda, da je že sama obleka dovolj izrazna. Tudi čevlji so v nevtralni, svetli barvi, s tem pa je celoten vtis zaokrožen v čisto eleganco. Upamo, da bo še kdaj izbrala kreacijo, ki bo tako navdušila, kot navdušuje ta obleka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)