Ana Tavčar Pirkovič v oblekici, ki si jo je očitno sešila kar sama, res je prava mojstrica

Ana Tavčar Pirkovič v oblekici, ki si jo je očitno sešila kar sama, res je prava mojstrica (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
25. 8. 2020

Ekipa oddaje Dobro jutro je že v nizkem štartu, saj se 31. avgusta po zasluženih počitnicah na veselje gledalcev vrača na male zaslone.

Priljubljena voditeljica Ana Tavčar Pirkovič si je v poletnih dneh nabrala dovolj energije za delovno jesen in si dodobra spočila ter sprostila. A ker gre za damo, ki je ustvarjalna tudi v prostem času, se je lotila novega izziva - po sliki in njenem komentarju sodeč si je kar sama sešila prikupno oblekico, v kateri je videti sanjsko.

Ana je namreč zapisala: "In tukaj je moja prva iz burde narejena oblekica! Oblečeš in greš na sprehod. In je povsem drugače, je svobodno in prelepo, drugačno in toplo. Prav vidim jo, Aenne Burda, kako se je nasmehnila ženskam, ko jih je videvala na ulicah, ko so nosile burda modele, ki so jih sešile same. ...ta prizor iz filma...."

Ja, marsikatera dama se še spomni priljubljene revije Burda in krojev, ki so jih spretne modne navdušenke z veseljem uporabljale za šivanje modnih oblek kar v zavetju lastnega doma. Očitno je med njimi tudi Ana, ki se je pogumno lotila ročnega dela. Končni rezultat je nadvse očarljiv in je bil deležen številnih pohval.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... und fertig! Dann nimmst du dein eigenes Kleid und machst einen Spaziergang... So ein tolles, unvergleichbares Gefühl!✨💗✨💗 Ich kann mir jetzt genau vorstellen, wie Aenne Burda die Frauen an der Straße, die die selbstgenähten Burda-Modelle getragen hatten, so lächelnd geschaut hat. ... Ist eine Szene im Film...💗🎀 priceless!✨ 🎀💗 @burda_style In tukaj je moja prva iz burde narejena oblekica! Obleces in gres na sprehod. In je povsem drugace, je svobodno in prelepo, drugacno in toplo.💗🎀✂️ Prav vidim jo, Aenne Burda, kako se je nasmehnila zenskam, ko jih je videvala na ulicah, ko so nosile burda modele, ki so jih sešile same. ...ta prizor iz filma.... #magicmoments ✨✂️💖 #nähenmachtglücklich #sewingismytherapy #sewingismysuperpower #sewingisfun #selbstgemacht #selbstgenäht #selbstgenähtistamschönsten

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on