Ana Tavčar Pirkovič v odkritem intervjuju povedala, kakšen je v resnici njen mož in o čem nikoli ne govorita

Ana Tavčar Pirkovič v odkritem intervjuju povedala, kakšen je v resnici njen mož in o čem nikoli ne govorita (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
1. 7. 2020

Televizijska voditeljica Ana Tavčar Pirković je v intervjuju za Slovenske novice razkrila, kakšen odnos ima s svojim možem Igorjem Pirkovićem in katerih tem doma nikoli ne odpirata.

Pravijo, da ni ravno idealno biti sodelavec in partner. Vama z možem Igorjem Pirkovičem to očitno ne dela preglavic, ali pač?

Pogovori o službi so doma relativno prepovedani. Dobrodošle so le kakšne zabavne anekdote, saj je najin odnos prežet z humorjem. Praktično je to, da greva včasih z enim avtom na delo in sva tako malce varčna. Prednost je tudi v tem, da se spoštujeva in razumeva, kaj pomeni medij in kaj pomeni biti televizijski človek. Denimo, če sem zdaj po končanem delovniku še odsotna zaradi najinega intervjuja, je Igor že pripravil večerjo za Gabra in Tima, pa tudi malce bolj pozno bodo šli spat, kot če bi bila jaz doma (nasmešek).

Enako naredim jaz, če ima on koncert, predavanje ali kaj drugega. Puščava si ustvarjalno svobodo in najini prijatelji bi znali povedati, da sva v partnerskem odnosu precej normalna. On je permisiven in zelo empatičen, četudi je na videz takšen hrust, je kot kamin, h kateremu se prideš pogret, jaz pa sem bolj avtoritarna – in tukaj se odlično dopolnjujeva.

Vir: Slovenske novice