Ana Tavčar Pirkovič v prosojni obleki dvigovala pritisk, bila je izjemno privlačna in nagajivo seksi!

Ana Tavčar Pirkovič v prosojni obleki dvigovala pritisk, bila je izjemno privlačna in nagajivo seksi! (foto: Arhiv) Arhiv
14. 7. 2021

Simpatična voditeljica oddaje Dobro jutro na Televiziji Slovenija vedno poskrbi, da se o njenih oblekah govori.

Ana Tavčar Pirkovič dobro ve, kaj ji najbolje pristoji, z nasveti pa ji stojijo ob strani stilistke, tako da je na malih zaslonih vedno kar se da lepo urejena. Zato že velja za pravi modni zgled drugim ženskam, ki pri njej pogosto poiščejo navdih za kakšen nov kos v garderobni omari.

A svetlo modra prosojna obleka, ki jo je nosila pred kratkim, je resnično pravi presežek. Zapeljiva je, a hkrati diskretna, saj pravzaprav ne razkriva ničesar. Svetlolasi Ani modra barva izjemno pristoji in poudari njeno nežnost ter romantično plat. Še posebej, ker je ta obleka na dekolteju okrašena z nenavadnim ovratnikom, ki se zaključi z volančki. Nič čudnega ni, da so bili Anini sledilci (pa tudi zvesti gledalci) zelo navdušeni nad njenim stajlingom v poletnem slogu.

K tako nežni obleki spada malce močnejši make up, simpatična voditeljica pa se je odločila za malce močnejši odtenek rdeče šminke, s katerim je poudarila ustnice. Ni kaj, Ani resnično pristojijo obleke, ki izpostavijo njeno ženstvenost in navidezno krhkost. Dama in pol, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)