Ana Tavčar Pirkovič v teh hlačah totalno "zažgala", na njej so videti noro dobre

14. 9. 2021
Deli
Ana Tavčar Pirkovič v teh hlačah totalno "zažgala", na njej so videti noro dobre (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Ta modna kombinacija, ki jo je tokrat izbrala priljubljena voditeljica, je zagotovo nekaj, kar bi si želela nositi vsaka modna navdušenka.

Ana Tavčar Pirkovič se je očitno odpravila na izlet v Nemčijo, kjer so nastali prizori, ki jih je objavila na družbenem omrežju. Njeni sledilci so bili očarani nad udobnimi hlačami, ki jih je izbrala za pohajkovanje po mestu.

Poleg kroja, ki je letos nadvse priljubljen - gre za hlače z visokim pasom - je lepa tudi barva. Izbrala je svetlo vijolično, ki ji lepo pristoji. Zraven je obula udobne superge, ki so svetlo modre barve in odlično dopolnjujejo hlače.

Nosi belo, ozko majčko brez rokavov, ki njeni postavi pristoji kot ulita, saj dodatno poudari Anino vitkost. Voditeljica oddaje Dobro jutro na TV Slovenija res zna izbrati kose, ki so trendovski, na njej pa so videti fantastični. To dobro vedo njene oboževalke, ki modne navdihe poiščejo prav pri Ani in svoje omare dopolnijo s kosi, za katere je jasno, da se bodo nosili še v prihodnjih sezonah. Bravo, Ana!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu