Ana Tavčar Pirkovič v tej modni kombinaciji pustila brez sape, samo poglejte ta dekolte

Ana Tavčar Pirkovič v tej modni kombinaciji pustila brez sape, samo poglejte ta dekolte (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
10. 8. 2021

Po tem, ko so jo oboževalci pred kratkim lahko občudovali v belih, enodelnih kopalkah, je zdaj presenetila z drznim kombinezonom, ki lepo poudari njen dekolte.

Ana Tavčar Pirkovič se je letos odločila počitnice (vsaj deloma) preživeti v čudoviti Španiji, a pri tem ni pozabila na tiste, ki jo v domovini in na malih zaslonih še kako pogrešajo. Zaradi družbenih omrežij lahko vidijo, kaj postavna voditeljica trenutno počne.

Pred kratkim smo jo tako videli v čudoviti, pisani obleki na naramnice, tokrat pa je izbrala kombinezon, oblačilo, ki je že nekaj let zelo priljubljeno med modnimi navdušenkami. Njen je še posebej prisrčen, saj je v pikčastem vzorcu, kar mu daje pridih romantike.

Anini postavi taki, malce oprijeti kroji, lepo pristojijo, saj je vitka in z oblinami na pravih mestih. Ker je že vzorček nekoliko bolj opazen, voditeljica tokrat ni izbrala kakšnega bolj vpadljivega nakita, temveč nosi zgolj eno verižico, ki še polepša njen dekolte. Spletni sledilci so bili nad videnim več kot navdušeni, kar je jasno razvidno iz njihovih komentarjev, polnih lepih besed za postavno voditeljico. Upravičeno, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)