Ana Tavčar Pirkovič v trendovskem krilu, ki je osvojilo modne navdušenke: Poglejte si ta stajling!

Ana Tavčar Pirkovič v trendovskem krilu, ki je osvojilo modne navdušenke: Poglejte si ta stajling! (foto: Arhiv) Arhiv
5. 11. 2020

Pred kamerami je vedno brezhibno urejena, tako da že velja za pravo modno ikono.

Priljubljena voditeljica Ana Tavčar Pirkovič vedno pritegne pozornost s svojimi stajlingi, ki so trendovski, sveži in preprosto - lepi. So v skladu z letnim časom in njegovimi barvami, kar je vnovič dokazala, ko je oblekla čudovito krilo, ki ga je kombinirala s preprostim puloverjem.

Preberite si še: Ana Tavčar Pirkovič v prosojni srajčki in ozkem krilu poskrbela za "vau" efekt, samo poglejte si jo v tej kombinaciji

Za krilo se zdi, da je plisirano, a tega ne moremo z gotovostjo trditi. Morda je prav barvni vzorec tisti, ki ustvarja tak vtis. Odločila se je za elegantne, črne salonarje in za črni pas z zlato zaponko, ki poudari njeno vitko postavo. Puli je v odtenku barve, ki se ujema s krilom, tako da je stajling res popoln.

To je opazila Anina prijateljica in modna poznavalka Lorella Flego, ki jo je na vso moč pohvalila: "Kako je lepo to krilo s pulijem, res top kombinacija, zelo sveže in elegantno," je zapisala. Elegantna Ana je navdušila svoje sledilce, ki so ji namenili številne komplimente. Zasluženo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@oddaja_dobrojutro 💗 . . .👗 @miss.birk

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on