Ana Tavčar Pirkovič v večerni obleki, ki je skozi čipko odkrivala njen čudovit dekolte, ne boste se je mogli nagledati

Ana Tavčar Pirkovič v večerni obleki, ki je skozi čipko odkrivala njen čudovit dekolte, ne boste se je mogli nagledati (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
16. 6. 2020

Ana Tavčar Pirkovič s svojimi modnimi kombinacijami vedno tako zelo navduši, da bi si številne želele imeti njeno garderobno omaro.

Voditeljica Ana Tavčar Pirkovič je znana po svojih osupljivih modnih kombinacijah, s katerimi osvaja občinstvo nacionalne televizije. Vedno je videti izjemno lepo urejena, seveda pa njeni popolni postavi pristaja prav vse.

Nedavno je še posebej osupnila, ko se je v studiu pojavila v čudoviti, elegantni pikasti obleki, ki ji je bila naravnost pisana na kožo. Zdelo se je, da na njej z velikimi črkami piše Ana in da je bila krojena samo za njo.

V tej modni kombinaciji je Ana naravnost blestela, svojim zvestim sledilcem pa je privoščila tudi pogled na svoj lep dekolte, ki se je sramežljivo skrival izza črne čipke in bil videti osupljiv. Ana je zares prava lepotica, ki velja za eno najlepših voditeljic pri nas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#live ob 16h na Prvem 🎤🎧🎼 @rtv.slovenija @trgovinaomara ✨

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on