Ana Tavčar Pirkovič zablestela v čudovitem jesenskem kosu in se razveselila lepega darila

Ana Tavčar Pirkovič zablestela v čudovitem jesenskem kosu in se razveselila lepega darila (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
23. 9. 2020

Zagotovo marsikdo zjutraj z veseljem prižge televizijski sprejemnik, saj je takrat na vrsti priljubljena oddaja Dobro jutro.

Pripravlja jo ekipa predanih ustvarjalcev, med katerimi je postavna voditeljica Ana Tavčar Pirkovič, ki je prav vsak dan prava paša za oči. S pomočjo stilistke za oddajo izbere take kose oblačil, ki bi si jih marsikatera želela imeti v svoji omari.

Ana je prav neverjetna, saj ji lepo pristojijo tako umirjene kot bolj živahne barve. Tokrat je razveselila oči gledalcev v čudoviti, črtasti obleki v barvah jeseni. Obleka je stisnjena v pasu, dekolte oziroma v-izrez pa je diskreten.

Voditeljico je ob tem razveselilo še prisrčno darilo - skodelica za kavo ali čaj, na kateri je napisano njeno ime. Lepo obleko so opazile tudi Anine sledilke, ki so jo na vso moč pohvalile. Vsekakor upravičeno, bi lahko dodali, kajne? S tem kosom je zagotovo dala kakšno zamisel gledalkam o tem, kako obogatiti svojo jesensko garderobo - s podobno oblekico zagotovo ne boste zgrešile, saj je primerna za različne postave, barve pa lepo pristojijo tako temnolaskam kot svetlolaskam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

najboljsa ☕️ z imenom ☺️ tnx @miss.birk in za prelepo 👗

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on