Ana Tavčar Pirković zablestela v čudoviti oblekici z globokim dekoltejem, ki je poudarila njeno vitko postavo

Ana Tavčar Pirković zablestela v čudoviti oblekici z globokim dekoltejem, ki je poudarila njeno vitko postavo (foto: Arhiv) Arhiv
28. 1. 2021

Tisti, ki so jo zamudili na zaslonu, so jo lahko občudovali na treh fotografijah, ki jih je objavila na družbenem omrežju.

Ob tem lahko mirno zatrdimo, da gre za prizor, ki ga res ne gre zamuditi! Ana Tavčar Pirkovič zveste gledalce oddaje Dobro jutro vedno znova navduši s svojimi stajlingi, a tokratni je prava paša za oči.

Izbrala je obleko, ki ji pristoji kot ulita in poudari njeno postavo - zgornji del je malce vpadljivejši, saj gre za blago v pepita vzorčku. Obleka ima globok dekolte, je brez rokavov, v pasu je zožena, krilo pa je zvončastega kroja. Modnim navdušenkam so se ob tem prizoru zagotovo zasvetile oči, saj gre za kos, ki je zelo ženstven in bi si ga marsikatera želela imeti v omari. Obleka je primerna za različne priložnosti, mogoče jo je kombinirati z raznimi dodatki.

Anine fotografije so požele številne všečke, njeni sledilci pa so imeli zanjo samo besede, polne pohval, saj izraža eleganco in gracioznost, tudi s pomočjo elegantnih salonarjev z visokimi petami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)