Ana Tavčar Pirkovič že nestrpno pričakuje tople dni, kar je pokazala s čudovito obleko

Ana Tavčar Pirkovič že nestrpno pričakuje tople dni, kar je pokazala s čudovito obleko (foto: Arhiv) Arhiv
25. 2. 2021

Priljubljena voditeljica ne skriva navdušenja nad prihajajočo pomladjo in toplimi dnevi, ko se znebimo zimskih oblačil.

Pomladi se življenje na novo obudi, dnevi so daljši, narava pa preprosto čudovita. Taka, kot je bila Ana v obleki, ki je dodatno poudarila njeno eleganco in dober okus. Tistim, ki so jo zamudili na malih zaslonih, je pokazala, kakšna je bila videti v oddaji Dobro jutro. Njeni sledilci na Instagramu so se takoj strinjali, da je resnično lepa.

Odločila se je za lahko, pomladno obleko brez rokavov s cvetličnim potiskom. Zgornji del je krojen po telesu, spodnji pa se razširi v lepo, plisirano krilo - tako, ki že nekaj sezon osvaja modne navdušenke. Obleko krasi tanek, rdeč pas, ki ima zaponko v obliki metulja. K tej elegantni obleki zagotovo spadajo salonarji, Ana pa je izbrala take v nevtralni barvi. Lepo bi se podale tudi kakšne balerinke - kar je spet odvisno od priložnosti.

Sledilci so bili navdušeni, prejela je številne komplimente in priznanja, da je veliko ljudem s svojo milino in eleganco polepšala dan. Ni dvoma, po Ani se bo - ko gre za modo - letošnjo pomlad zagotovo zgledovala marsikatera modna navdušenka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)