Ana Tavčar po ločitvi že našla novo srečo in vidi se, da kar žari

20. 10. 2022
Deli
Ana Tavčar po ločitvi že našla novo srečo in vidi se, da kar žari (foto: Adrijan Pregelj)
Adrijan Pregelj

Voditeljica Ana Tavčar je v teh dneh potrdila, da sta se ločila s televizijcem Igorjem Pirkovičem, a se zdi, da je lepa Ana že našla novo srečo v svojem življenju.

Voditeljica Ana Tavčar v zadnjih tednih preživlja težke čase, saj se je prav po tiho ločila od televizijca Igorja Pirkoviča, v teh dneh pa je to potrdila tudi za več medijev in pojasnila, da sta se ločila že pred časom.

Ana nikoli ni skrivala, da je njun zakon poln vzponov in padcev, saj sta se ločevala že pred leti, a sta takrat uspela prebroditi nemirno morje in svoj zakon pripeljati v mirno luko. Žal tokrat ni bilo tako in kot kaže sta šla vsaj svojo pot.

Preberite še: To je srčni izbranec Darje Zgonc, ki jo tolaži v teh težkih časih, ko ji nagaja zdravje

A Ana ne počiva, ne samo, da je odlična voditeljica, zelo je aktivna tudi na akademskem področju in tako se je nedavno na svojem Instagramu pohvalila, da je dosegla nov lep dosežek, zaradi katerega kar žari.

"Vesela, ker je izsel moj novi znanstveni clanek. 🎓📖 S prof. dr. Janjo P. Lenarcic sva raziskovali dodatek (nem. Zusatz) kot najpogosteje zaizpostavljeno strukturo v sodobni nemscini (herausgestellte Strukturen). Clanek je v slovenscini, objavljen v zborniku Jezik in slovstvo in dostopen na spletu (link v storyju). Vabljeni v fascinantni svet jezikoslovja❤️" je zapisala na svojem Instagarmu.

Ana ne skriva svoje nove sreče in ob tem kar žari in zdi se, da je po ločitvi že uspela obrniti nov list v svojem življenju in najti nove male radosti, ki njenim dnevom rišejo nasmeh na obraz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)