Ana Tavčar pokazala PRELEP plašč, ki čisto očara na prvi pogled (tako kot ona)

Ana Tavčar pokazala PRELEP plašč, ki čisto očara na prvi pogled (tako kot ona) (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
24. 11. 2022

Naša voditeljica preprosto obožuje jesen - morda je razlog ta, da si takrat privošči modne kose, v katerih naravnost zablesti.

Ana Tavčar ne skriva dejstva, da jo moda navdušuje, pa tudi navdihuje. Pred televizijskimi kamerami je vedno do potankosti urejena, s svojimi stajlingi očara številne gledalce. Takšna pa je tudi, ko kamere ugasnejo in si vzame čas samo zase. Ne skriva, da proste trenutke rada preživlja v naravi, in še takrat poskrbi, da je videti kot iz škatlice.

Uf, res je carica! TEJ slovenski voditeljici je uspelo izgubiti kar 20 kilogramov, zdaj ima izklesano postavo!

Pred kratkim je svojim sledilcem pokazala modni kos te sezone - čudovit plašč, krojen kot pončo - s širokimi rokavi, obrobljenimi z umetnim krznom, ki kar ne gre iz mode in ki ga lahko spremljamo že nekaj sezon. Je v zelo modnem, rjavem odtenku, njegova notranjost pa je svetle barve, kar ustvarja lep kontrast. To je kos, pod katerim je treba obleči debelejši pulover, saj so rokavi tri četrt dolžine. Ana je izbrala črn, oprijet puli, ki je na njeni vitki postavi videti izjemno elegantno.

TI 3 znaki bodo v letu 2023 imeli NAJVEČ SREČE, pravijo astrologi (je med njimi vaše horoskopsko znamenje?)

Zraven je oblekla hlače z visokim pasom v skorajda beli barvi in ustvarila jesenski stajling, ki je lahko v navdih številnim damam. V tej opravi se mirno sprehodi skozi mesto ali pa odpravi na kakšen sestanek, saj je primerna za razne priložnosti. Investicija v takšen plašč se zagotovo izplača, saj ne gre za modno muho in ga bo mogoče nositi še kar nekaj sezon - tudi zato se je Ana odločila zanj. Sama prisega na večne kose, ki jih je vedno mogoče modno "reciklirati" (s kakšnimi zanimivimi dodatki).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)