Ana Tavčar razkrila, kakšno je bilo njeno najbolj divje silvestrovanje

Ana Tavčar razkrila, kakšno je bilo njeno najbolj divje silvestrovanje (foto: Adrian Pregelj) Adrian Pregelj
30. 12. 2019

Za priljubljeno televizijsko voditeljico Ano Tavčar Pirkovič bo letošnji zadnji dan v letu še kako deloven, saj jo najprej čaka silvestrsko jutro, ko bo z gledalci v živo začela odštevati zadnje ure do novega leta. 

"Silvestrsko jutro bo še posebej slavnostno. Seveda bo tukaj še kolegica in prijatekjica Lorella Flego, ki bo svetovala, kako v stilu preživeti najdaljšo noč v letu, kuharska mojstrica bo poskrbela za najboljši silvestrski meni, naše terenske ekipe pa se bodo tokrat javljale iz Ljubljane, Maribora in Kopra," nam je v uvodu povedala Ana Tavčar Pirkovič, ki pa je v nadaljevanju razkrila, kako 'divja' so bila njena silvestrovanja včasih.

"Na silvestrovo sem praviloma vedno doma in vedno se borim s tem, ali bom sploh zdržala do 24. ure, ker sem vsa ta leta zdaj vodila silvestrska jutra – tudi letos bo tako – in potem je res dolg dan in zame najkrajša noč v letu. (smeh) Najraje smo doma, gledamo novoletne programe na tv, odpremo šampanjec, se poljubimo, objamemo in skozi okno gledamo ognjemet ... Včasih je bilo čisto nasprotno, kot študentka in še kot dijakinja sem tako čakala ta dan, ker smo s sošolci oziroma prijatelji vedno nekam šli, v našo ali kakšno tujo prestolnico in bučno praznovali na trgu. S prijateljico Tino sva kot dijakinji šli v Pariz, na fakulteti sem s sošolci tradicionalno hodila na Kongresni trg čakat novo leto, enkrat v Rimini in tako po Evropi," nam je zaupala zgovorna voditeljica Ana, ki vsem skupaj želi vse dobro v novem letu 2020.