Ana Tavčar takole žari po ločitvi in mnogi so prepričani, da je sveže zaljubljena

Ana Tavčar takole žari po ločitvi in mnogi so prepričani, da je sveže zaljubljena (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
26. 5. 2023

Voditeljica Ana Tavčar ne skriva, da je po ločitvi spet zacelila rane in da se počuti vedro, polno življenja in takšno, kot jo običajno poznamo, nasmejano in pozitivno.

Ana Tavčar je pred časom časopisne naslovnice polnila s svojo ločitvijo, ko je povedala, da so bile v njenem zakonu velike razlike v vrednotah, razmišljanju in še mnogih stvareh, predvsem pa se v njem ni več dobro počutila, kar jo je pripeljalo do tega, da je vedela, da je čas za odhod.

Danes se zdi, da naravnost žari in da je videti v svoji najboljši formi. Mnogi že nekaj časa opažajo, da Ana sveti še bolj svetlo kot običajno in da je tudi sicer vsa energična, pozitivna in polna življenja. Njen fokus je trenutno pri vodenju oddaje Sobotno popoldne, ki jo vodi s svojo drago prijateljico, modno strokovnjakinjo Lorello Flego, s katero imata vedno veliko zanimivih tem, ki zanimajo mnoge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Mnogi pa so opazili, da je Ana zadnje čase videti še posebej žareče in zato se seveda že sprašujejo, če je razlog za to nova ljubezen in če je morda po ločitvi že našla srečo v novem objemu. Seveda jih ni malo, ki bi ji z veseljem delali družbo in ji krajšali vroče poletne večere.

No, morda bomo kmalu izvedeli, če je res kaj na tem, da je Ana spet zaljubljena, pred časom pa je povedala, da se vedno najde razlog za zaljubljenost.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.