Ana Tavčar v ozkem krilu, ki vzbuja skomine: Tak model bi imela marsikatera, samo poglejte si, KJE je zadrga!

Ana Tavčar Pirkovič (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
21. 11. 2022

Ah, spet je bila prava paša za oči!

Ana Tavčar, naša voditeljica, vedno znova očara gledalce z izbranimi modeli oblačil, ki jih nosi na malih zaslonih. A klasično, ozko črno krilo z vpadljivim detajlom, kakršnega je izbrala pred kratkim, je zagotovo kos, ki bi ga v omari imele številne modne navdušenke.

Melania Trump totalno "zažgala" z obleko, ki optično zoža pas, v njej je bila bivša prva dama ZDA videti sanjsko!

Na sredini midi krila je zadrga, ki sega od pasu do spodnjega roba krila. Gre za klasiko v moderni preobleki. Monotonost črne barve je Ana "razbila" z elegantno belo srajco, ki je pravzaprav na preklop in se v pasu s trakovi lahko oblikuje lepa pentlja. Taki kosi so kot nalašč za dame, ki imajo vitek pas, saj ga dodatno poudarijo. Zraven nosi klasične, lakaste črne čevlje, s katerimi zaokroži svojo zelo elegantno podobo.

Se še spomnite alpske smučarke Urške Hrovat? Takšna lepotica je danes!

Zdi se nam, da bi k takemu stajlingu odlično pristajali tudi rdeči salonarji, in morda še kak kos nakita v rdeči barvi (ali pa tudi broška). No, tako krilo je zagotovo kos, ki bi obogatil marsikatero omaro, saj ga je mogoče nositi ob različnih priložnostih in z različnimi kombinacijami. Ana je pokazala le eno od njih - in še ta je vrhunska!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)