Ob tej prosojni obleki je marsikomu zastal dih, Ana Tavčar je takole pokazala svoje čare!

10. 7. 2024
Deli

Trenutno preživlja počitnice nekje ob morju ...

... in poskrbi, da oboževalci ne pozabijo na njo. Voditeljica Ana Tavčar jih na svojem Instagram profilu razveseljuje s čudovitimi prizori, sama pa se zna pred fotoobjektiv postaviti kot prava manekenka. Zdaj je pokazala fotografije, na katerih je v prosojni obleki za na plažo. Je bele barve, okrašena je s čipkastimi vzorci.

Moramo priznati, da je Ana v tej opravi res čudovita - očitno pod obleko nosi bele, dvodelne kopalke, ki ji odlično pristojijo. Peščena plaža in modro morje pa sta prava kulisa za nepozabne počitnice, ki si jih je privoščila. V času dopustovanja si bo zagotovo napolnila baterije za delovno jesen, ki jo brez dvoma čaka. Ni razkrila, kje preživlja svoj dopust, a prepričani smo, da je destinacija sanjska.

Pred tem je sledilcem pokazala, da je za letos izbrala tudi rumene, enodelne kopalke, a očitno so ji tudi bele zelo pri srcu. No, v obeh je videti odlično, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Objava je sprožila veliko odzivov in pohval na njen račun, sledilcem se je zdela prelepa. Je ena od tistih žensk, ki rade poudarijo svojo naravno lepoto. Tudi brez studijske šminke je Ana videti mladostno in lepo, njeni lasje so rahlo skodrani, pričeska je poletna in sproščena.

Sama je prava modna navdušenka, ki v oddaji Dobro jutro rada pokaže različne trendovske kombinacije in stajlinge. Številne dame se zgledujejo po njej in rade preizkusijo namige, ki jih razkrije v oddaji - še posebej, ko gre za nego kože in las. Ana si lahko privošči različne stile, ki jih pogumno preizkuša, in vsakič je videti odlično.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave