Ana Vurcer: Ljubezen in glasba ne poznata meja!

Ana Vurcer: Ljubezen in glasba ne poznata meja! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
18. 7. 2018

Simpatična članica skupine Učiteljice Ana Vurcer se bo kmalu sprehodila pred oltar.

Lepotička se je namreč pred kratkim zaročila z lastnikom glasbenega studia Empire, producentom ter aranžerjem največjih hitov današnje glasbene scene Bojanom Dragojevićem. Čeprav sta se spoznala pred štirimi leti na avdiciji za Učiteljice v Zagrebu, pa je iskrica med njima preskočila šele pozneje.

"Bojan je bil na avdiciji precej strog, in čeprav sem se odlično izkazala, je bil on tisti, ki je dvomil o meni, in to ne zaradi mojih glasbenih sposobnosti, temveč zaradi težav s sporazumevanjem, ki sem jih takrat še imela," nam je zaupala Ana, ki pojasnjuje, da kljub zvezi tudi danes nima v skupini nikakršnih privilegijev. Anina družina in prijatelji so ga odlično sprejeli, zelo veseli pa so bili tudi, ko sta jim sporočila najnovejšo vest o zaroki. "Moram priznati, da je informacija o tem, da sva se zaročila, tako hitro zaokrožila po Sloveniji, da vsem niti nisem še utegnila povedati," z nasmeškom pojasni lepotička. Bojan jo je namreč ob četrti obletnici presenetil s prstanom. Praznovala sta kar v Portorožu, kjer sta bila na kratkem oddihu. "Niti slučajno tega nisem pričakovala, tako da sem bila resnično presenečena. Priznam, da nisem kaj veliko razmišljala, preden sem rekla da, saj mislim, da se najino življenje po poroki ne bo kaj bistveno spremenilo.

Foto: osebni arhiv

"Poroko bova zagotovo praznovala z ljudmi, ki jih imava rada, kakšnih drugih informacij pa trenutno še nimam," nam je na vprašanje o podrobnostih odgovorila Ana, ki mora najprej v koledarju preveriti, kdaj bo sploh čas za poroko. Z Učiteljicami so namreč dodobra zasedene, tako bo težko najti prost vikend. Na srečo pa se jima s poroko ne mudi, kot nam je za konec še zaupala lepotička, se mora najprej privaditi na novo vlogo zaročenke.

Foto: osebni arhiv

Priporočamo