Ana in Kristijan sta že izbrala imena

5. 2. 2014 | Vir: Lea
Deli
Ana Žontar Kristanc (foto: Petra Vrhovec Rozman)
Petra Vrhovec Rozman

Kuharska mojstrica Ana Žontar Kristanc je v veselem pričakovanju svojega prvega otročička. Bodoča mamica se že neizmerno veseli prihajajočega naraščaja in uživa v odkrivanju nosečniških lepot.

Mlada ljubiteljica kulinarike, ki jo lahko spremljamo v oddaji Ana kuha, se neizmerno veseli svojega naraščaja. "S Kristijanom že veselo pričakujeva novega člana najine družinice, čeprav dojenček ni bil načrtovan. Odločila sva se, da se prepustiva in vidiva, kdaj nama bo namenjen. No, več kot očitno nama je bil namenjen kmalu. Presrečna sva in zdaj se počutim res odlično," nam zaupa Ana.

"Najini družini sta veselo novico izvedeli takoj. Širši družini in prijateljem pa sva povedala po treh mesecih, torej po kriznem obdobju. Trenutno sem v 25. tednu." Ana in Kristijan sta že izbrala imena, vendar jih za zdaj še ne želita izdati.

Tako kot vsaka nosečka se je tudi Ana soočala z nosečniško slabostjo.

"Nisem ušla slabosti. (smeh) Vse skupaj je poslabšalo tudi dejstvo, da sem ogromno kuhala za knjigo in oddaje in seveda tudi snemala. Priznam, ni mi bilo ravno najlažje. Vendar je to obdobje zdaj mimo in zdaj z veseljem spet kuham in vonjam."

Pri prehrani je Ana prav tako ugotovila, da se njeno telo različno odziva na vonje in okuse okoli nje. Več o tem je spregovorila za novo številko revije Lea, ki vas že čaka pri vašem prodajalcu časopisov in revij.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan