Ana Žontar Kristanc: Ne bom imela več otrok!

10. 8. 2016 | Vir: Lady
Deli
Ana Žontar Kristanc: Ne bom imela več otrok! (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Pred nekaj dnevi se je v kranjski porodnišnici rodil že drugi sin Ane Kristanc Žontar, ki se je najbolj spomnimo po kuharski oddaji Ana kuha ter kot pridno blogerko in avtorico več kuharskih knjig.

Ana ni skrivala, da je imela v drugi nosečnosti kar nekaj težav, kot je nosečniški diabetes, nato pa je prišlo do zastoja rasti otroka, zaradi česar je bila Ana napotena na specialistični pregled. Kljub temu se je vse dobro izteklo in Ana se je že javila iz bolnišnice in objavila fotografijo ročice svojega drugorojenega sinka, ki sta ga z možem poimenovala Liam.

"Pri Timonu sem imela malce več besede jaz, pri Liamu pa ati. Vseeno je bilo ime obema všeč in mislim, da mu prav lepo pristoji," je povedala Ana, ki ima z možem Kristijanom že enega otroka, sinka Timona. Med zadnjo nosečnostjo se je Ana zredila bolj, kot je pričakovala, saj na koncu nosečnosti ni več pazila zaradi diabetesa. Vendar pa pravi, da je bila to zanjo zadnja nosečnost:

"Strašno se veselim, da se po končanem dojenju spravim v dobro formo, ker je to zame zadnja nosečnost. No, nikoli ne moreš reči zagotovo, ampak recimo, da sva z dragim kar 99 % prepričana, da sta dva otročka za naju ravno prav. Pa tudi tokratna nosečnost ni bila tako velik užitek, da bi jo pretirano pogrešala."

Tekst: E. J.
Foto: Goran Antley