Anabel: Nisem ena izmed tistih, ki vsako leto potrebuje nove lučke

Vedno sem bila samosvoja, nikoli nisem želela oblačiti istih stvari kot vrstnice, pravi Anabel. (foto: Matic Gabriel) Matic Gabriel
11. 12. 2019

Pevka Anabel, ki je pred dvema letoma s skladbo Ob kavi osvojila festival Poprock, v okviru Dnevov slovenske zabavne glasbe, letošnje leto, kot pravi, malce zamuja z okraševanjem.

In kaj je vzrok za zamudo? "To leto z okraševanjem malo odlašam, saj čakam, da se moj dvojček vrne iz Anglije, kjer študira ... tako da bova skupaj okrasila hišo," je odgovorila Anabel, ki je še dodala, da je pri izbirih okraskov skromna: "Vsako leto imam iste okraske in ne gre nič v nič. Nisem ena izmed tistih, ki vsako leto potrebuje nove lučke ali novo jelko!"

Zgovorna glasbenica nam je še zaupala, ko smo ravno mimo Miklažva, da se ga je letos zelo razveselila, saj ji je prinesel ravno tisto, kar potrebuje. "Čeprav Miklavža pri nas doma nismo nikoli na veliko praznovali, vem da sem vsako leto dobila šibo, parkelja in pa mandarine. (smeh) ... šiba je bila seveda za okras. (smeh) No, to leto pa sem dobila copate, ki sem jih zares potrebovala, saj vedno hodim bosa po hiši," je odgovorila Anabel, ki sicer komaj čaka na prvi sneg, saj se spominja otroških trenutkov, ko sta se z bratom dvojčkom sankala na sosednjem hribu. Kako pa je s snegom danes? "No, sedaj malo drugače gledam na vreme, saj vozim avto in vem, da je varnost bolj pomembna od vremena. Ker pa sem velika oboževalka kavice, jo zelo rada spijem vzunaj na sončku oziroma v kakšni kavarni, ko je vse lepo pobeljeno," je še dejala pevka.