Anabel šokirala z mavrično pričesko!

Anabel, ena najbolj 
predvajanih in 
uspešnih mladih pevk 
pri nas, je šokirala 
z novo pričesko! (foto: MARKO MAAG) MARKO MAAG
Vir: Nova
12. 3. 2019

Glasbenica, ki je slavila na festivalu Dnevi slovenske glasbe, je pred kratkim najprej presenetila, ko je objavila fotografijo s čisto kratko frizuro. 

Na fotografiji, ki je šokirala njene sledilce, teh ima na Instagramu več kot 15 tisoč, je precej podobna pevcu Justinu Bieberju in številni sploh niso verjeli, da je to res ona, zato je naredila še kratek video. Za tem je svoje oboževalce pomirila, da so kratki lasje samo prehodna faza - za kakšen dan, ko bo njena pričeska spet postala nekaj posebnega. In res je tako. Ekskluzivno objavljamo fotografije Anabel, kjer se predstavlja z novo podobo. Zakaj se je sploh odločila za tako drzno potezo?

“Rada eksperimentiram in zelo dobro se počutim v svoji koži, ne glede na pričesko. V teh dveh letih, odkar sem stopila na glasbene odre z uspešnico Ob kavi, sem zamenjala kar nekaj pričesk. Pravzaprav za vsak singel, ki ga pripravljamo z ekipo, zelo kompleksno in celostno poskrbim za nov slog, za novo podobo,” pravi mlada umetnica. Poudarila je, da pričesko prilagaja stilu pesmi, glasbe in da vedno gleda na to, da se bo na odru počutila najbolje. Rada je drugačna, ker je tudi zasebno takšna. Netipična najstnica rada veliko bere, se duhovno izpopolnjuje in poglablja svoja spoznanja in znanja na tem nivoju.

Čeprav bi na prvi pogled marsikdo mislil, da je zelo razigrana in rahlo naivna, mlada dama dobro ve, kje je njeno mesto pod soncem. Ali je nova pričeska znamenje kakšnih osebnih sprememb ali celo sprememb na področju ljubezni, nam glasbenica ni želela razkriti. Pravi, da želi del zasebnosti obdržati zase. Kljub temu pa jo v javnosti zelo pogosto videvamo z njenim producentom in tudi glasbenikom Ninom Ošlakom, a nobeden od niju ne želi komentirati svojega zasebnega življenja.

Lasje so kot pesmi, polne barv

“Frizura, ki jo nosim, je del moje odrske pojave, nastopa. Pesmi so polne optimizma, sončnih barv, zato sem si zaželela tudi takšno podobo. Kitke mavrične barve so idealne za snemanje novega videospota. Komaj čakam, da se z ekipo odpravimo v Španijo, kjer bomo posneli nov videospot. Ta bo izšel spomladi."

Besedilo: A. M. // Fotografije: Marko Maag