Anabel, zmagovalka Poprock festivala, obožuje kavo

Anabel, zmagovalka Poprock festivala, obožuje kavo (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
26. 5. 2017

Anabel, letošnja zmagovalka Poprock festivala, je velika oboževalka kave. Pravi, da najraje spije kavo z mlekom in da brez tega ne more začeti dneva. 

Le nekaj minut po razglasitvi zmagovalke je ta predstavila svoj prvi videospot za skladbo Ob kavi. "Videospot je bil posnet na petih lokacija v istem dnevu.Režiser Marko Maag je imel odlično idejo s kreativnimi prehodi iz scene v sceno, ki gledalca vodijo skozi videospot," je dejala.

"Snemanje videospota je potekalo v ponedeljek, v četrtek sem si že ogledala končni izdelek, ki je res fenomenalen. Seveda kave v videospotu ne manjka. Tisti dan smo je spili in zlili kar veliko, pravzaprav smo jo skuhali v veliki posodi za juho in sploh ne za kavo. Za snemanje smo je potrebovali ogromno,"je še povedala.

Sicer pa Anabel  dan vsako jutro prične s skodelico kave. "Na enem od intervjujev so me vprašali, kaj bi vzela na samotni otok. Tako sem izstrelila ... svoj instrument, ukulele in zalogo kave!" je dodala simpatična Celjanka, ki prepeva, da se lahko ob kavi zgodi marsikaj.

Priporočamo