Anamaira Goltes je tudi v elegantnem suknjiču zelo seksi, poglejte si, kako privlačna je

Anamaira Goltes je tudi v elegantnem suknjiču zelo seksi, poglejte si, kako privlačna je (foto: Arhiv) Arhiv
21. 8. 2020

Izbranko košarkarskega asa Luke Dončića smo vajeni videti v nekolikanj bolj športnih oblačilih,  a občasno preseneti z nadvse elegantno opravo.

Svoje sledilce je tokrat razveselila s čudovitim belim suknjičem z globokim dekoltejem, izza katerega kuka nedrček v kožni barvi. Suknjič ima zlate gumbe, zaradi česar je še bolj eleganten.

Anamaria Goltes ima tokrat spuščene lase, ki so urejeni v slogu prave hollywoodske dive, saj so rahlo nakodrani in naravnost bleščeči. Lepotica, ki se preizkuša tudi v podjetniških vodah, je že uspešno stopala po modnih brveh. A kot je že poudarila v več intervjujih, se zaveda, da je modni svet zelo konkurenčen. Verjetno se je zato lotila drugačne kariere, podjetniške, v kateri bo brez dvoma zelo uspešna.

A verjetno se bo še kdaj odločila za kakšno modno kampanjo, saj je čudoviti model in zelo fotogenično dekle, kar dokaže vsakič, ko se postavi pred fotografski objektiv. Brez dvoma je njen Luka zelo ponosen nanjo, tako kot je Anamaria nanj in na njegove dosežke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐭🤍

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes) on