Anamaria Goltes je tako k sebi stisnila svojega Luko, na katerega je neizmerno ponosna!

Anamaria Goltes je tako k sebi stisnila svojega Luko, na katerega je neizmerno ponosna! (foto: Luka Svetic) Luka Svetic
16. 8. 2021

Objavila je fotografijo, s katere je jasno razvidno, kako močno zaljubljena sta.

Anamaria Goltes in Luka Dončić sta kljub mladosti par že dolgo časa, a iskrica je med njima še kako prisotna. Srčna izbranka našega košarkarja je med olimpijskimi igrami v Tokiu na vso moč navijala za našo ekipo, katere član je bil tudi Luka.

Ta je po vrnitvi domov pripravil nepozabno zabavo na gradu Zemono, na kateri so se zbrali njegovi kolegi skupaj s svojimi boljšimi polovicami. Zabavala jih je hrvaška zvezdnica Severina, ki se je - tako kot je objavila na družbenem omrežju - v izbrani družbi počutila nadvse lepo.

Anamaria Goltes v času trajanja olimpijskih iger ni bila močno dejavna na Instagramu, saj je bila preveč zaposlena z navijanjem in stiskanjem pesti za naše fante. Zdaj pa je to malce nadoknadila in objavila nadvse romantičen prizor, ki je (verjetno) nastal na zabavi. Na njej vidimo, kako se je stisnila k svojemu Luki, ki jo je nežno objel in poljubil. Prizor je ganil njene sledilce, ki so bili nad videnim navdušeni.

Ni znano, ali se bosta zdaj, ko se je vse skupaj malce poleglo, odpravila na kakšen dopust, prepričani pa smo, da se bosta svojim oboževalcem oglasila prek družbenih omrežij in pokazala, kam ju je zanesla pot. V vsakem primeru pa se bosta skupaj vedno imela lepo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes)