Anamaria Goltes je tako pohvalila svojega Luko Dončića, navdušenja ob njegovem uspehu res ni skrivala

Anamaria Goltes je tako pohvalila svojega Luko Dončića, navdušenja ob njegovem uspehu res ni skrivala (foto: Luka Svetic) Luka Svetic
8. 11. 2021

Zagotovo je med najzvestejšimi navijači našega košarkarskega asa prav njegovo dekle, ki mu vedno stoji ob strani.

Anamaria Goltes ima veliko svojih obveznosti, a vedno se potrudi in se udeleži tekem, na katerih nastopa njen Luka. Tudi tokrat se je in kot je videti, ni skrivala navdušenja nad uspehom, ki ga je dosegel naš košarkarski as.

Domača terasa Iris Mulej je pravo razkošje, pokazala je, kako lepo je pri njih

Ta je poskrbel za pravo salvo navdušenja v American Airlines Centru v Teksasu. Njegovi Mavericksi so tokrat gostili Boston Celtics, s košem slovenskega zvezdnika pa so slavili s 107:104. V zadnjih 11 sekundah tekme je namreč Luka dobil žogo in ob zvoku sirene vrgel trojko z leve trani ter zadel. V dvorani je takoj zavladala prava norišnica, njegova Anamaria pa prav tako ni skrivala svojega veselja.

V Instagram zgodbi je objavila posnetek s tekme in še pomenljivo sliko, ob njej pa zapisala: "O tem govorim." No, zagotovo sta z Luko lepo proslavila njegov zadnji uspeh. Lepo je, da drug drugemu zvesto stojita ob strani in se podpirata pri tem, kar počneta, kajne?

Anamaria Goltes