Anamaria Goltes: Luka jo v vsem podpira

Anamaria Goltes: Luka jo v vsem podpira (foto: Janko Mandrič) Janko Mandrič
Vir: Story
9. 12. 2017

Anamaria Goltes ni le dekle Luka Dončića, ampak se je v svoj soj žarometov postavila tudi na modnem področju. Ravno te dni jo bomo lahko spremljali v reklami slovenskega podjetja Lisca, za katero si je nadela prav posebno linijo, katere obraz je postala.

Story: Te dni se vse vrti okoli vas. Lisca je namreč razkrila, da ste novi obraz njihove blagovne znamke. Ste se prvič srečali z Lisco ali ste blagovno znamko poznali že od prej?

Lisco kot blagovno znamko poznam že zelo dolgo in jo vseskozi spremljam. Že kot majhna deklica sem z mamo nekajkrat letno obiskala njihovo prodajalno v Sevnici, kjer imajo vedno pestro izbiro spodnjega perila, spalnega programa, kopalk in drugih oblačil za vse generacije ter vse oblike. Ponosna sem, da so me izbrali za svojo ambasadorko.

Story: Kako ste sprejeli izziv stati pred fotografskim objektivom v spodnjem perilu, glede na to, da je bila to ena od prvih večjih izkušenj v manekenstvu?

V preteklosti sem posnela nekaj TV-reklam in opravila fotografiranja, tako da s poziranjem nimam težav. Estetsko poziranje v spodnjem perilu se mi ne zdi sporno.

Story: Ekipa, s katero ste delali, je bila nad vami navdušena. Kako pa ste se vi počutili, ko ste morali odvreči oblačila s sebe?

Tudi sama sem se odlično in sproščeno počutila v njihovi družbi. Nisem pa 'odvrgla' oblačil, saj ni bilo posnetih nobenih neestetskih ali spornih fotografij.

Story: Na eni od sliki ste pozirali zgoraj brez s prekritim napisom Lisce. Kaj menite o goloti?

Vsi se rodimo goli in goloto sprejemam kot nekaj naravnega. Menim pa, da so meje, do kam si se pripravljen sleči, in da je prav, da ostanejo določene stvari javnosti skrite.

Story: Veliko deklet si želi zakorakati v modne čevlje in se preizkusiti kot model. Kaj vam pomeni tovrsten izziv?

Vsako dekle, ki predstavlja določenega naročnika, se želi najbolj približati in predstaviti v najboljši luči. Sama verjamem v perilo in druge izdelke Cheek by Lisca, zato je delo v takšnem okolju prijetno. Hkrati pa so takšne izkušnje zame dodatna motivacija pri študiju.

Story: S kakšnimi izkušnjami ste se že seznanili na modnem področju pred tem izzivom? Ste se že sprehajali po modnih brveh?

Na modnih revijah sem že sodelovala, posnela televizijski reklami in opravila nekaj fotografiranj. Ker so mi treningi plesa in šola vzeli preveč časa, sem to delo opravljala le v malem preostanku prostega časa.

Story: Študirate ekonomijo, zato me zanima, ali vas modna zanima v večjem smislu, ali vam je trenutno to bolj izziv?

Anamaria Goltes: Luka jo v  vsem podpira

Študij ekonomije se lahko povezuje z modno industrijo, predvsem v tem, kako marketinško najlepše in najbolje približati neki izdelek in znamko kupcu. Zadovoljen kupec je tudi zvest kupec.

Story: Seveda moram vprašati, bi kdaj sprejeli izziv in se slikali za Playboy?

Za Playboy se ne bi slikala.

Story: Verjetno je vaš fant Luka prav tako ponosen na vas, kot ste vi nanj pri njegovih uspehih. Vas podpira na manekenski poti?

Preden sem sprejela ponudbo Lisce, sem mu povedala in ni imel nič proti. Najbolj mi je pomembno, da se o vseh stvareh pogovoriva in podpirava odločitve drug drugega.

Besedilo:Mima // Fotografije: Janko Mandić

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story49/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 49/2017

Story 49/2017, od 30. 11. 2017