Anamaria Goltes: Pogreša svojega Luko

Anamaria Goltes: Pogreša svojega Luko (foto: arhiv lisce) arhiv lisce
Vir: Lady
13. 12. 2017

Anamaria Goltes, dekle našega košarkarskega šampiona Luke Dončića, se, ko le utegne, z letalom odpravi v Madrid v Španijo.

Luka namreč zdaj igra za tamkajšnji klub Real Madrid in se zato s svojim lepim svetlolasim dekletom ne vidi prepogosto. "Se pa vsak dan slišiva po telefonu," pove Anamaria, ki je brucka na ekonomski fakulteti v Ljubljani, pred kratkim pa je posnela reklamno kampanjo za spodnje perilo blagovne znamke Cheek by Lisca. Anamaria se je sicer že prej ukvarjala z manekenstvom, pravzaprav že od svojega 12. leta, vendar ni delala pri velikih projektih. "Nad ponudbo sem bila kar presenečena, vendar sem jo sprejela in z veseljem pozirala, nastale pa so čudovite fotografije."

Devetnajstletna svetlolaska nam je še zaupala, da zelo rada riše in da je želela študirati arhitekturo, saj pravi, da je za to nadarjena, vendar se je iz praktičnih razlogov odločila za študij ekonomije. "Veselita me risanje in videti končni izdelek. Doma so mi vedno rekli, moraš imeti poklic, slikaš in rišeš pa lahko za lastno veselje. Sicer pa je tudi manekenstvo po eni strani umetnosti, zaradi plesa pa imam zelo dober občutek za telo."

Danes sicer ne pleše več, ukvarja se z aerobiko in pilatesom za sprostitev. "Ne telovadim zaradi postave, saj mi je najpomembnejše, da se dobro počutim. Postava, ki je lepa, pa pride posledično." Tudi pri hrani se ne omejuje, edina omejitev je, da ima celiakijo. "To je dedna bolezen in so mi jo odkrili šele pri petih letih, tako da se že od takrat držim stroge brezglutenske diete. Zdaj se že 14 let prehranjujem brez glutena in me ne zamika nobena prepovedana hrana več." 

Foto: Igor Zaplatil, Profimedia, arhiv Lisce

Priporočamo