Anamaria Goltes pokazala družbo, v kateri je na vso moč uživala, njen Luka jo zagotovo močno pogreša

16. 8. 2022
Deli
Anamaria Goltes pokazala družbo, v kateri je na vso moč uživala, njen Luka jo zagotovo močno pogreša (foto: Profimedia)
Profimedia

Očitno se v teh dneh mudi v domačih krajih.

Tako bi vsaj lahko rekli ob pogledu na komentarje, ki jih je Anamaria Goltes dobila, ko je objavila lep prizor na svojem Instagram profilu. Na fotografiji je v družbi svojih treh hišnih ljubljenčkov, ki so ji delali družbo med pohodom po naravi.

To je sanjski razgled, ki ga ima na svoji terasi Marko Potrč, osupnili boste

Anamaria je videti sijajno in v odlični formi, s to objavo pa je hitro utišala govorice, ki so se pojavile pred nekaj meseci. Takrat je namreč objavila svojo sliko iz takega zornega kota, da se je zdelo, da je njen trebušček zaobljen - in takoj se je začelo ugibati, ali z njenim srčnim izbrancem, košarkarskim asom Luko Dončićem, morda pričakujeta dojenčka.

No, zdaj je jasno, da so to bile samo govorice, saj o trebuščku ni ne duha ne sluha. Anamaria je vitka in točno takšna, kot je bila. V družbi treh kužkov se počuti odlično in sproščeno, in tega tudi ne skriva. Jasno je, da tudi v poletni vročini skrbi za svojo formo, in del časa preživi v naravi, kjer se naužije svežega zraka. Zdaj si nabira energijo za obveznosti, ki jih bo v delovni jeseni brez dvoma veliko, in prosti čas izkoristi za uživanje v družbi štirinožnih prijateljev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)