Anamaria Goltes pokazala svojo novo ljubezen, samo poglejte si ta prizor

Anamaria Goltes pokazala svojo novo ljubezen, samo poglejte si ta prizor (foto: Janko Mandrič) Janko Mandrič
9. 4. 2021

Srčna izbranka košarkarskega asa Luke Dončića nas je tako spomnila na toplejše dni, ki so pred nami.

Čeprav se po trenutnih temperaturah sodeč zdi, da je poletje še daleč, to ne drži. Še kakšen mesec in ozračje bo precej prijaznejše, na kar nas je spomnila Anamaria Goltes, ki se je tokrat pred objektiv postavila v dveh poletnih oblekicah. Pri prvi je zapisala, da je v ta kos naravnost zaljubljena in hkrati sledilke spraševala, ali imajo tudi one svojo najljubšo poletno obleko.

No, zagotovo jo ima vsaka med nami, a je trenutno zakopana v kot omare in čaka na prijetnejše temperature. Anamaria je marsikateri modni navdušenki s svojo obleko zagotovo dala zamisel za obogatitev poletne garderobe, saj je nakazala, kakšni bodo sezonski trendi - romantični, veselih barv in krojev, taka kot je tudi Anamariina obleka.

Sicer pa lahko samo ugotovimo, da ji rožnata barva odlično pristoji in je kot nalašč za mlado, elegantno damo, kar Anamaria dobro ve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Druga obleka je nekoliko drugačnega kroja, bolj sproščena in z naramnicami. Je nekoliko daljša in prav tako v romantičnem slogu. Obe ji nadvse lepo pristojita in zagotovo bo pritegnila pozornost, ko se bo sprehodila v tako lepih oblačilih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Priporočamo