Anamaria Goltes presenetila z izbiro nakita, odločila se je za tak okras

Anamaria Goltes presenetila z izbiro nakita, odločila se je za tak okras (foto: Luka Svetic) Luka Svetic
9. 6. 2021

Mlada dama je očitno ljubiteljica elegantnega in diskretnega nakita.

Anamaria Goltes uživa v svojem življenju z izbrancem Luko Dončićem in mu že vrsto let nesebično stoji ob strani. Sta zelo povezan par, ki ima kljub mladih letih za seboj že dolgo zgodovino.

Postavna Anamaria je modna navdušenka, ki sledilcem rada pokaže razne stajlinge, ki ji odlično pristojijo, pa tudi vsakdanje utrinke iz njenega življenja. Pogosto se oglaša na Instagramu, tokrat pa je objavila kolaž fotografij, med njimi tudi tiste, na katerih je dobro viden njen nakit (slike si ogledate tako, da podsate po zaslonu ali s klikom na desno puščico).

Ni nam ušlo dejstvo, da je ljubiteljica uhanov, saj ima v enem ušesu kar tri lepe uhančke. Njen vrat krasijo tanke verižice, prste in zapestja pa ljubki prstani in zapestnice. Anamaria zagotovo ob posebnih priložnostih izbere kakšen bolj vpadljiv nakit, sicer pa očitno nosi bolj diskretne kose.

Očitno je, da z Luko nadvse uživata v družbi svojih dveh kosmatincev, ki ju spremljata na njunih poteh. Vedno poudarjata, da ju - če je to le mogoče - vzameta s seboj, kamor koli se odpravita, in nič čudnega ni, da so vsi skupaj tako povezani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes)