Neverjetno, Anamaria Goltes dva meseca po porodu že kaže takole vitko postavo, mnogi so bili osupli

12. 2. 2024
Deli
Neverjetno, Anamaria Goltes dva meseca po porodu že kaže takole vitko postavo, mnogi so bili osupli (foto: Luka Svetic)
Luka Svetic

Vse se zdi, da je Anamaria Goltes v zares izvrstni formi in tole ji mnoge zavidajo.

Srčna izbranka Luke Dončića ne skriva, da je bil lani prav gotovo najlepši december v njenem življenju, saj je lani prvič okusila čare materinstva in zdi se, da v novi vlogi zares zelo uživa in da je vsak trenutek izpolnjen z neizmerno radostjo in srečo, ki se je ne da opisati z besedami. Svojo srečo pa deli tudi na svojem Instagramu, kjer občasno rada pokaže svojo malo princesko.

Nedavno pa je to naredil kar Luka sam, ko je pokazal, da je Anamaria z malo Gabrielo prišla na prvo tekmo po porodu in naš košarkar seveda ob tem ni skrival navdušenja in ponosa. Ni pa jih bilo malo, ki so osuplo opazovali Anamario, ki je dobra dva meseca po porodu že videti sanjsko. Zdi se, da so odvečni kilogrami le še stvar preteklosti, v objemu svojega srčnega izbranca pa je Anamaria naravnost blestela.

Luka Dončić/Instagram

Ni jih malo, ki jih seveda zanima, kakšen je njen skrivni recept za tako super postavo po porodu, prav gotovo pa je Anamaria že v času nosečnosti skrbno pazila na svoje obroke in zato tudi po porodu ni imela kaj veliko odvečnih kilogramov, saj je ves čas skrbno izbirala vse, kar je dala v usta. Vsekakor je videti, da jo je materinstvo le še polepšalo in da zdaj naravnost žari in sije od sreče in ponosa.

Par je 7. julija letos objavil zaroko, ko je Luka svojo srčno izbranko zaprosil na Bledu. Štiriindvajsetletni košarkar Dallas Mavericks in leto starejša manekenka sta tako na družbenih omrežjih sporočila, da sta se po dolgoletni zvezi zaročila, novico o nosečnosti pa nato skrbno skrivala. Zato je v začetku decembra še toliko bolj odmevala novica o rojstvu Gabriele, saj je bila za mnoge čisto presenečenje.

Seveda zdaj mnoge zanima, kdaj se bo par poročil, nekateri pa že razmišljajo, da bosta morda znova v svojo ljubezensko pravljico vključila igro številk, saj je jasno, da jima številka 77 velik pomeni, zato se utegne zgoditi, da bo tudi poroka okoli tega datuma. Kakorkoli že, prav gotovo bosta na svojem Instagramu delila kakšno fotografijo in tako svojo srečo pokazala celemu svetu.

Preberite še: