Anamaria Goltes razkrila preprosto resnico v družbi, ki jo ima nadvse rada

Anamaria Goltes razkrila preprosto resnico v družbi, ki jo ima nadvse rada (foto: Promocijski material) Promocijski material
25. 8. 2020

Izbranka košarkarskega asa Luke Dončića velja za veliko ljubiteljico živali, kar pogosto potrdi kar sama.

Pred kratkim se je lepotica mudila ob čudovitem jezeru Jasna, priljubljeni izletniški točki številnih Slovencev, pa tudi tujcev, a pri tem ni bila sama. Družbo sta ji delala prikupna hišna ljubljenčka, ki ju z Luko skoraj nikoli ne pustita sama. Vzameta ju na svoja potovanja in se veliko ukvarjata z njima.

Anamaria je ob tem v angleščini zapisala, da so psi kot čips - nikoli ne vzameš samo enega. Ljubljenčka se imenujeta Hugo in Gia, s fotografije pa je razvidno, kako zelo sta privržena Anamarii.

Ne moremo mimo dejstva, da je tudi v tako sproščenih trenutkih, kot je izlet do jezera, Anamaria videti fantastično, saj vedno zna izbrati oblačila, ki ustrezajo priložnosti. Tokrat jo lahko občudujemo v oranžnem športnem topu in črnih kratkih hlačkah. Njeni številni sledilci so se strinjali, da je prizor preprosto ganljiv in lep, zato ni nič čudnega, da je slika dobila veliko všečkov in pozitivnih komentarjev.

Priporočamo