Anamaria Goltes s tem trendovskim krilom in seksi salonarji v hipu osvojila oboževalce

Anamaria Goltes s tem trendovskim krilom in seksi salonarji v hipu osvojila oboževalce (foto: Janko Mandrič) Janko Mandrič
25. 5. 2021

Tako lepo se je uredila za tekmo svojega srčnega izbranca Luke Dončića.

Anamaria Goltes je za to priložnost izbrala srebrno, srednje dolgo plisirano krilo, ki zagotovo ni nikogar pustilo ravnodušnega. Zraven je obula elegantne sandale z visoko petko, ki so vizualno še podaljšale njene vitke noge. Ogrnila se je s športnim jopičem, ob tej kombinaciji pa je nosila preprosto belo majčko.

S tem stajlingom je požela na tisoče všečkov in dobila številne komplimente na račun svojega videza, ki je mladosten in drzen hkrati, s pridihom športne elegance. Plisirana krila so v modi že nekaj sezon, a Anamaria je s srebrno barvo res zadela "v polno."

V zadnjem času je pokazala že nekaj kombinacij, ki so modnim pozavalkam takoj padle v oči. Zdi se, da Anamaria malce eksperimentra z barvami in raznimi trendi ter da zna s pravimi kombinacijami združiti tisto, kar je na videz nezdružljivo. Tudi tokrat je naredila tako - elegantno krilo in sandale je kombinirala s športno obarvanimi kosi, a končni vtis je res fantastičen. Morda se bo kdaj v prihodnosti resneje preizkusila v modni industriji, kdo ve? No, prepričani smo, da uspeh ne bi izostal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)