Anamaria Goltes se je poslovila od dolgih las, poglejte si, kakšno lepo pričesko si je zdaj omislila!

Anamaria Goltes se je poslovila od dolgih las, poglejte si, kakšno lepo pričesko si je zdaj omislila! (foto: Luka Svetic) Luka Svetic
26. 3. 2021

S tem je nadvse presenetila svoje oboževalce, a so se strinjali, da ji tudi ta pričeska izjemno lepo pristoji.

Srčna izbranka košarkarskega asa Luke Dončića, Anamaria Goltes, je precej skrajšala svoje lepe, svetle lase in si omislila pričesko, ki sega do ramen. Ob tem je posnela nekaj fotografij in jih objavila na družbenem omrežju, njeni sledilci pa so bili navdušeni in so jo pohvalili.

Pričeska je zdaj bolj mladostna in lepo zaokroži njen obraz. Lasje so ravno prav dolgi, da jih še lahko spne v čop ali figo, ko se loti športnih dejavnosti, in ravno prav kratki, da s njimi ni veliko dela. Frizura je praktična, njeno oblikovanje pa hitro, tako da bo Anamaria s tem gotovo prihranila nekaj časa.

Daljši lasje so sicer res pravi okras, a občasno jih je dobro malce skrajšati, da si opomorejo, saj oblikovanje in vzdrževanje pričeske tudi terja svoj davek. Očitno je postavna mladenka nadvse zadovoljna s svojo novo podobo, s tako frizuro je še bolj poudarjen njen čedni obraz in zdi se, da spada med tiste dame, ki znajo zase izbrati tisto, kar izpostavi njihovo naravno lepoto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)