Anamaria Goltes takole uživa v zasluženem oddihu s svojim Luko Dončićem, resnično sta se sprostila

Anamaria Goltes takole uživa v zasluženem oddihu s svojim Luko Dončićem, resnično sta se sprostila (foto: Luka Svetic) Luka Svetic
31. 8. 2021

Naš košarkarski as Luka Dončić in njegovo dekle sta si privoščila malce oddiha, saj so za njima še kako delovni časi.

A tudi medtem, ko se sproščata, paparaci ne mirujejo. Prav vsi si ju želijo ujeti v objektiv - kar jim je tudi uspelo. Na YouTubu se je tako pojavil kolaž posnetkov, ki so nastali na grškem otoku Mikonosu, kamor sta se odpravila na oddih.

Posneli so jo v lounge baru, s fotografij pa je razvidno, da sta si privoščila malce zdravega prigrizka, saj sta posegla po sadju, pa tudi vodno pipo je moč opaziti. Veliko pozornosti pa je pritegnila vedno elegantna Anamaria, ki si je za dopust omislila bikinke v rožnati barvi. V njih je pokazala svojo postavo, ki je res brezhibna.

Zdi se, da se mladi par ne razburja zaradi pozornosti, ki jo je deležen, čeprav to zna biti včasih res odveč. Oba veljata za nadvse prijazna človeka, ki jo vljudna pozornost oboževalcev niti malo ne moti. Upamo, da bosta svoj dopus preživela kar se da lepo ter si nabrala veliko energije za prihajajoče obveznosti.