Anamaria Goltes v črnih kopalkah, ki bodo hit prihodnje sezone, ti prizori vas bodo pustili brez sape

Anamaria Goltes v črnih kopalkah, ki bodo hit prihodnje sezone, ti prizori vas bodo pustili brez sape (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2021

Postavna srčna izbranka košarkarskega asa Luke Dončića ima resnično fantastično postavo.

Anamaria Goltes je že nekaj časa prava modna vplivnica, po kateri se zgledujejo številne dame, saj zna zase izbrati kose oblačil, ki dodatno poudarijo njeno lepoto. Čeprav se je poletje že poslovilo, je Anamaria svojim sledilcem pokazala, kakšne kopalke je izbrala zase.

FOTO: Tako je Kate Middleton s svojimi popolnimi nogami obnorela svet

Gre za nenavadno krojen enodelni model kopalk, ki je visoko izrezan in razkriva trebušček. No, Anamaria si take kopalke zagotovo lahko obleče, saj je njena postava brezhibna.

Zgornji del je na eno naramnico in skupni vtis je nadvse eleganten. Njeni sledilci so bili navdušeni, namenili so ji številne lepe besede na račun njenega brezhibnega videza in čvrste postave.

Sicer pa je podjetna mladenka pred kratkim iskala kadrovske okrepitve za njene prihodnje projekte, ki jih bo kmalu razkrila. Anamaria si je poleti vzel oddih pred družbenimi omrežji in ta čas vsaj delno izkoristila za počitnice, ki jih je preživela s svojim Luko. Zdaj pa se je za oba začela delovna jesen, v katero sta zakorakala polna energije in elana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes)