Anamaria Goltes v kavbojkah, ki očarajo, ta model bo hit sezone!

Anamaria Goltes v kavbojkah, ki očarajo, ta model bo hit sezone! (foto: Promocijski material) Promocijski material
31. 5. 2021

Ljubiteljice večnega jeansa boste ob pogledu na ta kompletek ostale odprtih ust.

Postavna Anamaria Goltes dobro ve, kako slediti modnim trendom in jih tudi soustvarjati, kar dokazuje s svojimi izbranimi outfiti. Te rada pokaže svojim oboževalcem in oboževalkam, ki z odobravanjem spremljajo njene izlete v svet mode. V slednjem se je v vlogi modela preizkusila tudi sama, saj je v preteklosti sodelovala z znanimi modnimi blagovnimi znamkami.

A zdaj dokazuje, da sama počasi postaja prava modna ikona, saj se zdi, da je vedno korak pred vsemi, ko gre za modo. Tokrat je izbrala komplet iz večnega jeansa, ki bo zagotovo hit sezone. Objavila je serijo fotografij, s katerih je razvidno, da ji tudi kavbojke izredno lepo pristojijo. Gre za sedemosminske hlače, ki še dodatno poudarijo njene čvrste in vitke noge.

Zgornji del kompleta tvori krajši jopič s poudarjenimi rameni in srebrnimi gumbi, pod katerim nosi preprosto belo majčko. Nakit je tokrat malce bolj vpadljiv, saj je izbrala debelejšo verižico. Zraven je obula natikače z visoko petko, ki smo jih na njej že videli v drugi kombinaciji, a odlično pristojijo tudi k temu kompletu. Ni kaj, srčna izbranka Luke Dončića je res zanimiva dama!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)