Anamaria Goltes v poletni oblekici, ki bi si jo v svoji omari želela vsaka, saj odlično pristoji vsem postavam

Anamaria Goltes v poletni oblekici, ki bi si jo v svoji omari želela vsaka, saj odlično pristoji vsem postavam (foto: Arhiv) Arhiv
27. 7. 2020

Srčna izbranka košarkarskega asa Luke Dončića, Anamaria Goltes, dobro ve, kateri kosi oblačil so večni in kateri ji odlično pristojijo.

Tokrat se je odločila za lepo, svetlo rumeno obleko širokega kroja, ki je kot nalašč za poletna potepanja, saj je zračna in nadvse udobna. Anamaria je vitko dekle z nadvse lepo postavo, tako da si brez težav privošči različne kroje oblek - tudi široke.

Čeprav pravijo, da gre za barvo, ki lepo pristoji temnolaskam, je Anamaria to trditev postavila na glavo - nič ni narobe, če se zanjo odločijo tudi svetlolaske.

Lepa fotografija je nastala na Dugom otoku, kjer lepotica očitno preživlja proste trenutke. Obleko je kombinirala z udobnimi natikačami, v katerih lahko brez težav raziskuje zanimivo in lepo okolico. Njeni sledilci so se strinjali, da je nadvse privlačna, ter da jo nasmešek, ki se ji je zarisal na obraz, njen največji okras.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌻💛 #summerstyles #summeroutfits

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes) on