Seksi Anamaria Goltes v rdečem topu in kratkih hlačkah pokazala, kaj vedno nosi s seboj

Seksi Anamaria Goltes v rdečem topu in kratkih hlačkah pokazala, kaj vedno nosi s seboj (foto: Promocijski material) Promocijski material
13. 8. 2020

Hkrati pa je razkrila, kje se počuti res dobro.

Tam, kjer večina ljudi v poletnem času: ob morju. Lepotica pa dobro ve, da je treba tudi v trenutkih sproščenosti dobro poskrbeti zase, saj je zapisala: "Sonce, morska frizura in najboljša tablica. Vedno sem v pogonu in tudi na morju, ko pozabim jesti, v torbo vedno dam Nestle žitno ploščico za hranljivo dopoldansko malico, ki ohranja mojo energijo na visoki ravni."

Po dekletu košarkarskega asa Luke Dončića se vsekakor gre zgledovati, saj se zaveda pomena zdravega življenja, ki ga tudi sama prakticira. To se pozna na njeni postavi, ki je čvrsta in vitka. Tokrat jo lahko občudujemo v kratkem rdečem topu in črnih športnih hlačkah, kar je kombinacija, ki ji čudovito pristoji.

Ne moremo mimo dejstva, da je njen trebušček raven in čvrst, kar je posledica disciplinirane vadbe. Njeni oboževalci pa so ji dali do znanja, da še kako spoštujejo njeno delo in trud, saj so jo upravičeno zasuli z lepimi besedami in pohvalami.