Anamaria Goltes v seksi sandalih zavrtela marsikatero glavo, hotele jih boste imeti tudi ve!

Anamaria Goltes v seksi sandalih zavrtela marsikatero glavo, hotele jih boste imeti tudi ve! (foto: Janko Mandrič) Janko Mandrič
11. 5. 2021

Srčna izbranka našega košarkarskega asa Luke Dončića ima res dober občutek za trende in modo.

To vedno znova dokazuje z elegantnimi modnimi kosi, ki jih izbere zase in takoj povzroči navdušenje med svojimi oboževalci in modnimi poznavalkami. Tudi tokrat ga je, in sicer z nepogrešljivim poletnim obuvalom, z odprtimi natikači oziroma sandali z visoko petko.

Natikači imajo samo dva trakca z modnimi bleščicami, ki še dodatno poudarijo njihovo eleganco. Anamaria je zraven oblekla ozke hlače v videzu usnja, izbrala pa je še čudovito, pariško modro jaknico z velikim dvojnim ovratnikom in širokim pasom. Njeni lasje so tokrat speti v čop, tako da deluje zelo elegantno in malce "nevarno" hkrati.

Njen Luka je bil zagotovo navdušen nad tako lepo podobo svojega dekleta, s katerim sta že vrsto let izjemno povezana. Marsikomu sta za vzgled, saj rada pokažeta, da si vzajemno stojita ob strani in podpirata prizadevanja in sanje drugega. To pa je v partnerskem odnosu tista vez, ki obema pomaga rasti in vedno znova preseči okvirje pričakovanj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)