Anamaria Goltes v slogu glamuroznega supermodela: Tudi ta vloga ji je res pisana na kožo

Anamaria Goltes v slogu glamuroznega supermodela: Tudi ta vloga ji je res pisana na kožo (foto: Luka Svetic) Luka Svetic
25. 7. 2020

Lepa izbranka košarkarskega asa Luke Dončića vedno znova preseneča.

Anamaria Goltes je odločno dekle, ki vodi svojo kariero in se preizkuša v svetu podjetništva. Poleg tega je postavna in disciplinirana, na družbenem omrežju pogosto objavi fotografije, s katerih je razvidno, kako skrbi za svoje telo, ki je lepo oblikovano in čvrsto.

Zato ni nič čudnega, da jo kar precej vabijo pred fotografske objektive, pred katerimi z veseljem pozira. Videli smo jo že v različnih vlogah, a tokrat je nastala očarljiva črno-bela slika, na kateri je Anamaria videti kot prava diva. V prvem planu je tokrat njen obraz, ki odraža mirnost in odločnost.

Anamaria je na njej videti kot model iz zlatih časov supermanekenk, ki so jih slavni oblikovalci vabili na svoje modne revije in se kar pulili za njih. Resnično moramo priznati, da ji vse, česar se loti, gre odlično od rok - tudi če je to poziranje. Vsak, ki se je kdaj preizkusil v tem, dobro ve, da to ni mačji kašelj, temveč resno delo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

An apple a day will keep anyone away if you throw it hard enough 😂🙈🍏 Agreed? 👇🏻 📸 @mimiantolovic 💄 @romiregvat @immortalmodelmanagement

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes) on