Anamaria Goltes v teh kavbojkah res zažiga, pristojijo ji kot ulite in poudarijo njeno zadnjico

Anamaria Goltes v teh kavbojkah res zažiga, pristojijo ji kot ulite in poudarijo njeno zadnjico (foto: Janko Mandrič) Janko Mandrič
9. 3. 2021

Srčna izbranka košarkarskega asa Luke Dončića ve, kakšne kose garderobe izbrati, da njena postava pride najbolj do izraza.

Ne glede na to, ali se odloči za elegantno večerno obleko ali za bolj športno opravo, je Anamaria Goltes vedno videti odlično. Pred kratkim se je mudila v Atlanti, kjer je njen Luka nastopil na tekmi vseh zvezd, ona pa je njegova največja navijačica.

Za tekmo je izbrala belo jakno, na kateri je na hrbtu našita številka 77, ter svetle kavbojke, ki ji resnično odlično pristojijo in poudarijo njene vitke noge in napeto zadnjico. Fotografijo je objavila na družbenem omrežju in z njo očarala svoje sledilce.

S tem je še enkrat pokazala, kako privržena sta si z Luko, s katerim sta - kljub mladosti - parček že desetletje. Postavna svetlolaska je že pred časom pogumno zakorakala v svet podjetništva, saj ima lastno podjetje, predstavila pa je tudi tri spletne programe za oblikovanje telesa. Zato ni nič čudnega, da jo ima marsikdo za vzor, saj dokazuje, da kljub mladim letom zna še kako zrelo razmišljati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Priporočamo