Anamaria Goltes v tej drzni kombinaciji pustila brez besed, tega stajlinga ne smete zamuditi!

Anamaria Goltes v tej drzni kombinaciji pustila brez besed, tega stajlinga ne smete zamuditi! (foto: Luka Svetic) Luka Svetic
17. 5. 2021

Ob tem smo ostali čisto brez besed, saj take Anamarie nismo vajeni.

Srčna izbranka našega košarkarskega asa Luke Dončića je postala prava trendsetterka, saj njene izbrane modne kombinacije resnično navdušujejo. Medtem ko je pred kratkim pokazala drzne sandale z visokimi petami, ki ji izjemno lepo pristojijo, se je zdaj opogumila in posnela nekaj fotografij v drznih in barvnih oblačilih.

Gre za belo, dolgo srajco, pleten brezrokavnik v živi zeleno-rumeni barvi in neonsko rožnat plašček, zraven pa je obula modne, bele superge. Pokazala je, da so na videz nezdružljive barve še kako združljive, samo pravo kombinacijo je treba izbrati. Obe neonski barvi ublaži belina srajce in superg, ki doda malce umirjenosti in izbrani kosi resnično pridejo do izraza.

Mladenka je požela številne pohvale sledilcev in oboževalcev, ki se je kar niso mogli nagledati. Sicer so te živahne barve v trendu že nekaj sezon, a le redko vidimo tako kombinacijo, ki bi jo mirno oblekli za druženje ob popoldanski kavi s prijateljicami. Zagotovo bo marsikatero dekle navdih za nove kose poiskalo ravno pri Anamarii, ki je že večkrat pokazala, da ima izbran modni okus.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)