Anamarija je iskreno spregovorila o svoji ljubezni

Anamarija Avbelj (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
1. 7. 2014

Manekenka Anamarija Avbelj, ki je imela pred leti v ljubezni več težav kakor sreče, je presrečna, da je že lep čas v sončnem razmerju z mladim podjetnikom, magistrom znanosti Klemnom Janežičem.

Nadvse simpatično manekenko smo pred dnevi srečali v prestižnem portoroškem hotelu Bernardin, kjer je bila v vlogi ene od izbranih lepotic, ki so tujim poslovnim partnerjem podjetja Lisca predstavile najnovejše modele perila in z njo iskreno spregovorili o njeni sončni ljubezni.

"Trenutno sem v obdobju popolne romantike in srečno zaljubljena v svojega fanta, s katerim bi rada gradila skupno prihodnost. Poleti imam še nekaj obveznosti, nato pa bi se rada s fantom odpravila na sproščujoč oddih," je povedala Anamarija, ki ji je kar zastal dih, ko smo jo povprašali, ali že načrtuje poroko, saj naj bi po njenih besedah spoznala fanta svojih sanj.

"Pred kratkim se je res zgodil dogodek, ki morda napeljuje na to. Klemen je na poroki ujel podvezico, kar ima določen pomen. Če gledamo na tradicijo oziroma ustaljeno navado, bi se morala s svojim fantom v roku enega leta poročiti. No, seveda to ni odvisno od mene! Za zdaj Klemen še ni šel na kolena in me uradno zaročil. Pustimo se presenetiti, lahko pa se bodo skupne sanje kaj kmalu uresničile. Jaz si tega neizmerno želim!"