Andraž Šporar in Katarina Benček: Nov estradni par

Andraž Šporar in Katarina Benček: Nov estradni par (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
23. 2. 2016

Že pred nekaj časa smo se razpisali o prijateljstvu med nekdanjim odličnim nogometašem Olimpije Andražem Šporarjem in starleto Katarino Benček, zdaj pa sta s fotografijami na socialnih omrežjih potrdila govorice, da se med njima plete nekaj več.

Simpatična svetlolaska je namreč pred kratkim obiskala švicarski Basel, kjer Andraž trenutno brani barve mestnega nogometnega velikana. Kot sta nam zaupala, sta se spoznala jeseni. Svetlolaska zveze pred javnostjo ne želi izpostavljati, saj ima s preteklimi zvezami in novinarji slabe izkušnje. Vendar so slike na socialnih omrežjih požele velik odziv in pritegnile našo pozornost. Katarina je namreč teden dni preživela v Švici, kjer je obiskala Andraža, skupaj pa sta se odpravila tudi na izlet v Zürich. Nekaj časa sta posvetila sprehajanju po mestnih ulicah pa tudi selitvi, saj se je nadobudni nogometaš ravno preselil v novo stanovanje. Katarini je bila Švica nadvse všeč, po njenem mnenju pa je tudi pokrajina zelo podobna slovenski.

"Videti je kot iz pravljice," nam je zaupala, vendar pa se za obisk ni odločila zaradi države same. Kljub razdalji po njenem mnenju ni težko ostati v stiku, saj je na voljo veliko sredstev za sporazumevanje, je pa priznala, da se bo v Basel še vrnila. 

Prepoznaven tudi v Švici

  • So pa zato nekdanjega kapetana zelenih in najboljšega strelca prve slovenske lige prepoznali mimoidoči v Baslu in Zürichu, ki so se ozirali za svežim parom. "V neki trgovini ga niso takoj prepoznali, vendar so zaradi tuje govorice in očitno nekih drugih lastnosti hitro dojeli, da je znani nogometaš," nam je še zaupala Katarina.

NIKA ARSOVSKI