Andrej Fištravec: Je pred vrati poroka z Brazilko?

Andrej Fištravec: Je pred vrati poroka z Brazilko? (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
Vir: Nova
8. 5. 2017

Konec preteklega leta je mariborski župan, dr. Andrej Fištravec, na premieri opere Glorius prvič javno predstavil novo spremljevalko. Na eni od zadnjih prireditev, na kateri se je pojavil v objemu Brazilke Elisangelo, so ptički začeli čivkati, da je pred vrati mogoče celo poroka.

Nekaj mesecev po tem, ko je mariborskega župana zapustila dolgoletna partnerica in soproga Irena (po pisanju medijev je tudi ona precej hitro našla srečo pri drugem moškem), je prvi mož Maribora na premieri opere v SNG Mariboru predstavil novo izbranko.

Kako dolgo sta se poznala in kdaj je preskočila iskrica, vesta le ona. Je pa Elisangela, ki prihaja iz Brazilije, precej atraktivna in vedno dobi številne poglede, pritegne celo več pozornosti kot župan Maribora. Elisangela Sandes Klarič je v Sloveniji že 18 let in ima hčerko, s katero sta skupaj zmagali v 39. oddaji Moja mama kuha bolje. Kako je spoznala Andreja, pa ostaja skrivnost, a sta, ne glede na to, kje se pojavita, vedno v ospredju.

Na enem od nedavnih dogodkov v Mariboru smo opazili tudi svetleč prstan na njeni roki, po čemer gre sklepati, da bo morda že v kratkem res poroka. In o tej so se razgovorili tudi nekateri na prireditvi Viktorji, na kateri sta se nazadnje pojavila. Ves večer sta se držala za roke, se nežno božala in si izkazovala nežnosti. Ni ostalo neopaženo tudi, ko sta sproščeno zaplesala, ko so ju na zabavi po podelitvi viktorjev zasrbele pete. Ni bilo za spregledati, da sta si zelo naklonjena in da je očitno ljubezen res v zraku.

MIMA